ОШ "Исидора Секулић" Шајкаш и издвојено одељење Мошорин

Такмичења у школској 2023/24.

У суботу 4. 2. 2023. године у школи у Тителу је одржано општинско такмичење из математике.. Учешће су узели и ученици наше школе из Мошорина и из Шајкаша.. Сви ученици су се потрудили и урадили најбоље што су могли, али Дарко Радић ученик VI 1 је освојио ПРВО место.. ПРВО место је освојио и Милан Мајкић ученик III 2 учитељице Браниславе Цуцић Топалов.. ПРВО место је освојила и Лана Голић ученица IV 2 учитељице Виолете Цвијић.. 

 

На Општинском такмичењу из енглеског језика 3. 2. 2024. године у нашој школи освојена су два друга места.. Тачније, друго место деле наши ученици Здравко Огризовић из Мошорина (8-3) и Милица Павловић из Шајкаша (8-1).. Они су се пласирали на Окружно (градско) такмичење.. Ученике припремале наставница Сенка Макивић и наставница Виолета Попадић..
 
Истог дана је одржано и такмичење из руског језика.. И ту су ученици наше школе били више него добри.. Ученица Јелена Марић из Мошорина (8-3) је освојила 2. место, а Теодора Павловић из Шајкаша (8 -1) је освојила 3. место.. Пласирале су се на окружно такмичење.. Ученице су припремали наставница Алексндра Багић и наставник Славиша Југовић..
 
У суботу 3. 2. 2024. године у Основној школи "Исидора Секулић" у Шајкашу је одржано Општинско такмичење из Књижевне олимпијаде.. На такмичењу су учествовали ученици седмог и осмог разреда наше школе..
Ученици су постигли следеће резултате:
Лана Ковачевић 7 - 2 освојила је 2. место (наставница Јелена Димитријевић)
Милан Ђуричин 8 - 1 освојио је 3. место (наставница Драгана Томић)
Драгица Радуловић 8 - 2 освојила је 2. место (наставница Драгана Томић)
Исидора Плавшић 8 - 2 освојила је 3. место (наставница Драгана Томић)
Ученици су се пласирали на Окружно такмичење..
Честитaмо ученицима и наставницама на постигнутим резултатима..