ОШ "Исидора Секулић" Шајкаш и издвојено одељење Мошорин

Такмичења у школској 2023/24.

Дана 10. 3. 2024. одржало се у Новом Саду окружно такмичење у категорији други страни језик. Ученица Милица Павловић (8-1) из Шајкаша је освојила 36 бодова од 40, a ученик Здравко Огризовић (8-3) из Мошорина 34 бода.. Они деле друго место.. Друго место заузео је још један ученик из друге школе, а првог и трећег места нема у њиховој категорији.. По пропозицијама они би требало да наставе даље са такмичењем, али чекамо да нам стигну званични резултати јер се по правилу на Републичко такмичење позива око 100 најбоље пласираних из целе Србије..
Овај велики успех је већ сасвим довољан, али свакако подржавамо своје ученике и наставнице

Дана 23. 2. 2024. године у нашој школи у Шајкашу одржано је Општинско такмичење из српског језика и језичке културе.. Наши ученици су остварили добре резултате и пласман на Окружно такмичење:
5. разред: Ана Илић 2. место, Лана Голић 3. место..
7. разред: Лана Ковачевић 1. место..
8. разред: Драгица Радуловић 3. место, Николина Радић 3. место и Јелена Марић из Мошорина 3. место.. Честитке ученицима и њиховим наставницама Драгани Томић, Јелени Димитријевић и Александри Петров..
Браво..

У суботу 4. 2. 2023. године у школи у Тителу је одржано општинско такмичење из математике.. Учешће су узели и ученици наше школе из Мошорина и из Шајкаша.. Сви ученици су се потрудили и урадили најбоље што су могли, али Дарко Радић ученик VI 1 је освојио ПРВО место.. ПРВО место је освојио и Милан Мајкић ученик III 2 учитељице Браниславе Цуцић Топалов.. ПРВО место је освојила и Лана Голић ученица IV 2 учитељице Виолете Цвијић.. 

 

На Општинском такмичењу из енглеског језика 3. 2. 2024. године у нашој школи освојена су два друга места.. Тачније, друго место деле наши ученици Здравко Огризовић из Мошорина (8-3) и Милица Павловић из Шајкаша (8-1).. Они су се пласирали на Окружно (градско) такмичење.. Ученике припремале наставница Сенка Макивић и наставница Виолета Попадић..

Истог дана је одржано и такмичење из руског језика.. И ту су ученици наше школе били више него добри.. Ученица Јелена Марић из Мошорина (8-3) је освојила 2. место, а Теодора Павловић из Шајкаша (8 -1) је освојила 3. место.. Пласирале су се на окружно такмичење.. Ученице су припремали наставница Алексндра Багић и наставник Славиша Југовић..

У суботу 3. 2. 2024. године у Основној школи "Исидора Секулић" у Шајкашу је одржано Општинско такмичење из Књижевне олимпијаде.. На такмичењу су учествовали ученици седмог и осмог разреда наше школе..
Ученици су постигли следеће резултате:
Лана Ковачевић 7 - 2 освојила је 2. место (наставница Јелена Димитријевић)
Милан Ђуричин 8 - 1 освојио је 3. место (наставница Драгана Томић)
Драгица Радуловић 8 - 2 освојила је 2. место (наставница Драгана Томић)
Исидора Плавшић 8 - 2 освојила је 3. место (наставница Драгана Томић)
Ученици су се пласирали на Окружно такмичење..
Честитaмо ученицима и наставницама на постигнутим резултатима..